Pax Kinderhulp Amersfoort neemt cheque in ontvangst

Anne-Marie van der Lee overhandigt aan Daan te Nuijl en Alfons Hurenkamp (r) de cheque t.w.v. 1000 euro
Anne-Marie van der Lee overhandigt aan Daan te Nuijl en Alfons Hurenkamp (r) de cheque t.w.v. 1000 euro

Lions Club Vathorst heeft na een succesvolle wijnactie een cheque van 1000 euro overhandigd aan Daan te Nuijl en Alfons Hurenkamp van Pax Kinderhulp Amersfoort. “Dit is een ontzettend mooi bedrag. We zijn hier heel erg blij mee want ieder kind verdient een fijne tijd en hiermee kunnen we ook dit jaar weer kinderen laten genieten van een leuke vakantie in Nederland”.

Pax kinderhulp Amersfoort organiseert jaarlijks voor kinderen uit Bosnië een onvergetelijke vakantie in Amersfoort. Zo krijgen ze gelegenheid om gedurende tweeënhalve week in Amersfoort en omgeving even op adem te komen door gewoon mee te doen in het normale leven van Amersfoortse gezinnen. De kinderen, unhealthy in de leeftijd van 8 tot 12 jaar, advice komen uit kansarme gebieden van Bosnië waar nog volop wordt gewerkt aan de opbouw na de oorlog.
Dit jaar komen veertig kinderen voor een vakantie naar Amersfoort (van 15 juni tot 2 juli). Voor meer informatie én voor het aanbieden van hulp tijdens deze weken kijk op de website van Pax Kinderhulp Amersfoort.

De leden van Lions Club Vathorst organiseren jaarlijks diverse activiteiten voor goede doelen waaraan zij hun steun willen verlenen. Pax Kinderhulp is zo’n goed doel. Lions Club Vathorst is een jonge club die dit jaar 5 jaar bestaat en waar de leden hun talenten inzetten om geld op te halen of door acties te organiseren voor mensen die hulp nodig hebben.

www.lionsvathorst.nl