Wijnactie 2012 succesvol

Grote opbrengst Wijnactie 2012 

De Wijnactie van 2012 is een groot succes. Een deel van de provisie, 2000 euro, gaat naar Kinderen voor KiKa. Dit is een recordbedrag, waarmee het succes van vorig jaar is overstegen. 

Bas Savert, voorzitter van de Wijncommissie presenteerde tijdens het jaarlijkse Kerstdiner van de Lions Club Vathorst de resultaten van de Wijnactie.

"Vooral door een uitermate goede wijnkeuze, met dit jaar veel kwaliteitswijnen, is de actie een succes", aldus Bas. Opvallend was, dat dit jaar vooral de wat duurdere wijnen populair waren.

De actie loopt nog enkele weken door, dus voor wie nog niet heeft besteld, of inmiddels door de eerste voorraad heen is, kan alsnog via Lions Club Vathorst bestellen bij Wijnenzo. 

 

De voorzitter van de Wijncommissie feliciteerde Lionslid Hendrik-Jan Roel. Hij presteerde het om maar liefst 25 bestellijsten in te leveren. Daarmee was Hendrik-Jan topverkoper van de club en ontving hij een fles Cruz de Alba dubbelmagnum, één van de topwijnen, die ook in een 'normale' fles op de wijnlijst staat. 

 

Voor meer informatie over de wijnactie en voor de bestellijst, ga naar "Wijnactie 2012" in het menu hierboven. 

Wijnactie 2012 succesvol Hendrik-Jan Roel, winnaar van de Wijnactie 2012

 

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

+ 39 = 48