Steun Lisanne’s Lions

 

Lions Vathorst rijden HomeRide

Steun Lisannes Lions 

site geneva">Lisanne is 13 jaar en ligt sinds 30 december na en val van een paard in coma in het Wilhelmina Kinderziekenhuis. Lisanne is de dochter van ons lid Paul. Pas als er zoiets verschrikkelijks gebeurt realiseer je je hoe kwetsbaar het leven is. En in het ziekenhuis zie je hoe belangrijk het is dat ouders bij hun zieke kinderen kunnen zijn

Bij de grote kinderziekenhuizen vind je Ronald McDonald Huizen en Huiskamers. Deze plekken bieden opvang en begeleiding aan ouders die worden geconfronteerd met een ziek kind en graag dicht bij hun kind willen zijn.LC Amersfoort-Vathorst komt in actie voor dit prachtige doel. Op 15 en 16 juni 2013 doen wij daarom mee aan HomeRide (www.HomeRide.nl) en fietsen wij in een klein estafetteteam binnen 24 uur een afstand van 500 kilometer van Groningen naar Maastricht. Een hele uitdaging voor de meeste van onze leden voor wie actief fietsen tot het verre schoolgaande verleden behoort… Maar we doen het voor Lisanne en voor kinderen zoals Lisanne. 

De tocht is in juni maar onze inschrijving is pas definitief bij het realiseren van minimaal EUR 7.000,00 aan sponsorgeld. Daarom zijn we dringend op zoek naar sponsoren. Elke financiële bijdrage, hoe klein dan ook, is welkom! Maar ook andere steun zou geweldig zijn, zoals hulp bij voorbereiding, fietsen en materialen, vervoer, PR en drukwerk, etc.

Steun ons via www.HomeRide.nl of neem contact met ons op via onze teamsite op HomeRide.

Alvast bedankt namens alle leden van LC Amersfoort-Vathorst!