Lions Club zet zich op de kerstfair in voor Jeugddorp de Glind

De jaarlijkse Kerstfair in Vathorst staat voor de Lions Club Vathorst in het teken van het goede doel. Dit jaar is Jeugddorp de Glind uitgekozen.

Jeugddorp De Glind (in de buurt van Achterveld) is een dorp dat in het teken staat van jeugdzorg, see in de meest brede zin. Er is letterlijk veel aandacht en ruimte voor kinderen.
Het dorp kent  een huis voor kinderen die niet meer bij hun ouders thuis kunnen wonen, sick een hospice voor ongeneeslijk zieke kinderen en er is ambulante en crisiszorg voor kinderen.
Het dorp is een echt dorp, cialis met een dorpshuis, een wijkraad, een voetbalvereniging en een kerk.

Charlotte van der Heide is één van de organisatoren van de Lions en legt uit: “Om voor de kinderen die dat nodig hebben af en toe iets exra’s te kunnen organiseren is geld nodig uit particuliere initiatieven. Mede door de bijzondere opzet van dit jeugddorp dragen wij De Glind een warm hart toe”.

Kerstboom wordt wensboom
Tijdens de Kerstfair op 17 december is de Lions Club aanwezig met een grote wensboom, in samenwerking met de winkeliers van Winkelcentrum Vathorst.
Bezoekers van de Kerstfair mogen in deze boom een kerstbal met een wens hangen. De leukste, mooiste of meest bijzondere wens wordt vervuld!

In de kraam van de Lions kunnen bezoekers onder het genot van een hapje en een drankje kennismaken met de Lions leden, zich laten informeren over de bijzondere evenementen die de Lions in Vathorst organiseren en uiteraard doneren voor het goede doel.

Winkelcentrum Vathorst organiseert op 17 december de 2e editie van de Kerstfair.
Ruim 60 kramen, een podium met diverse optredens en heerlijke hapjes en drankjes zullen wederom garant staan voor een gezellige kerstsfeer.

Informatie voor de redactie:
Contactpersoon:  Vincent de Vries tel.: 06 29 00 53 73