Vathorst Open

golf_ball
29 maart 2009
Op 26 juni begint weer het Rabobank Vathorst Open Golftoernooi. Het toernooi duurt tot en met 28 juni 2009. Vrijdag 26 juni staat het toernooi in het teken van de bedrijven en relaties. Zaterdag is de dag voor de bewoners van Vathorst en golfliefhebbers met aansluitend een barbecue. Zondag organiseert Lions Vathorst een eigen liefdadigheidstoernooi.
Rabobank Vathorst Open is een uniek stadsgolfevenement in de groenste stad van Europa. In deze vinexwijk wordt een parcours uitgezet van 18 professionele holes. Dit laagdrempelige golftoernooi heeft een hoog “fun’gehalte voor de sporters. Stadsgolf door de parken van Vathorst.

Op zondag 28 juni wordt het Vathorst Open overgenomen door Lions Club Vathorst. De opbrengsten van deze dag , worden gebruikt voor de ondersteuning van goede doelen in en rond Vathorst. Meer informatie hierover volgt.

Heeft u een GVB (Golf Vaardigheids Bewijs), dan nodigen wij u van harte uit om deel te nemen aan het Vathorst Open, in het bijzonder op zondag. Deze golfdag begint met een 'gunshot' (alle banen starten parallel, zodat er geen lange wachttijden ontstaan) om 12.00 uur. Vanaf 10.30 uur bent u al welkom voor een lichte lunch, waarbij ook tijdens en na het golfen u goed verzorgd zal worden. We starten vanaf De Kamers, naast Scholencluster De Brink.

Wilt u een startpositie veilig stellen, meldt u zich dan zo spoedig mogelijk aan via 'aanmelden Golf' op deze website.

Wij hopen u te ontmoeten op een prachtige Vathorst Open golfdag.