Spinning Marathon in Vathorst op 6 april 2013

 

HomeRide_spinning marathon

15 maart 2013
Fit2Move en Lions Club Vathorst roepen alle sportievelingen in Vathorst op om mee te doen aan de Spinning Marathon in Vathorst, remedy op zaterdag 6 april in Winkelcentrum Nieuwveen. Huur voor 10 euro per uur een fiets en doe mee! Met jouw inspanningen beloon je twee goede doelen, clinic het KWF Kankerbestrijdingsfonds en het Ronald Mc Donald Kinderfonds. 

Fit2Move en Lions Club Vathorst organiseren samen deze grote uitdaging ter ondersteuning van twee andere fietsevenementen, sovaldi de HomeRide voor het Ronald Mc Donald Kinderfonds en Alpe d’HuZes voor het KWF. Op zaterdag 6 april willen we maar liefst 80 fietsen opstellen, waarop vijf uur lang gefietst wordt.

Uiteraard doe jij mee zolang je wilt, maar minimaal een uur. Vraag familie en vrienden om je te sponsoren of om mee te doen! Het belooft een groot feest te worden want naast alle fietsen zijn er diverse andere activiteiten georganiseerd, en is ook voor de kinderen van alles te doen. Houd daarom 6 april vrij in je agenda en schrijf je in via Fit2Move op www.fit2move.nl of kijk op www.lionsvathorst.nl.

 

De organisatie van de Spinning Marathon ligt in handen van Chantell Orriens (Lions Club Vathorst) en Iris Hoetmer (manager Fit2Move). “We zijn erg enthousiast over dit evenement, veel ondernemers in Vathorst zijn bereid om bij te dragen of mee te werken. We verwachten een ontzettend sportief, maar zeker zo gezellig feest”, aldus Iris Hoetmer. “Het maakt bovendien deel uit van ons Happy Weekend. Op zaterdag sporten we om anderen gelukkig te maken, op zondag organiseren we een open dag in onze club en laten we iedereen ervaren hoe je gelukkiger wordt door te sporten en we bieden acties aan waar je spontaan gelukkig van wordt. Sporten maakt je blij en die boodschap willen we uitdragen”.

 

Lions Club Vathorst fietst dit jaar voor het eerst mee met HomeRide. HomeRide is een 500 kilometer lange wielertocht waarbij je in teamverband binnen 24 uur van Groningen naar Maastricht fietst: dag en nacht langs acht Ronald McDonald Huizen. Volg de Lions in hun voorbereidingen op HomeRide.

 

Healthclub Fit2Move steunt goede doelen die worden aangedragen door de leden van de Healthclub. Dit jaar steunt Fit2Move het KWF Kankerbestrijdingsfonds en het Ronald Mc Donald Kinderfonds. Leden van de club trainen voor de jaarlijkse Alpe D’Huzes, waarbij de beruchte etappe op de Alpe d’Huez 6x wordt beklommen, op één dag, onder het motto “Opgeven is geen optie”. Kijk voor meer informatie op: www.fit2move.nl . Daar vind je ook meer informatie over inschrijven voor de Spinningmarathon.