Mooie opbrengst benefietdiner voor Land in Zicht

image2-1
Yuri Cohen en Nienke Bijlsma van Land in Zicht

Het jaarlijkse benefietdiner van Lions Club Vathorst -op 6 juni - heeft 1.750 euro opgeleverd voor Land in Zicht. De derde editie van het feestelijke diner was daarmee weer een succes.

Lions Club Vathorst organiseert jaarlijks een benefietdiner ten bate van een goed doel. Dit jaar werd gekozen voor een mooi, lokaal doel: ‘Land in Zicht’ in Vathorst.
Initiatiefnemers Yuri Cohen en Nienke Bijlsma namen afgelopen zaterdag de cheque in ontvangst. “We kunnen nu werkkleding aanschaffen en daarmee onze zichtbaarheid in de wijk vergroten”, aldus een enthousiaste Yuri.

Johan Joldersma, dit seizoen voorzitter van Lions Club Vathorst: ”Het was een gezellig feest op het terras van DiMS in Hooglanderveen. We hebben bijna een abonnement op goed weer, het eten was heerlijk, bij ieder gerecht een goed glas wijn en we sloten ook dit jaar in de late uurtjes af. Kortom, voor herhaling vatbaar, dus tot volgend jaar!”

Land in zicht is een 'zorgboerderij'  in Vathorst voor mensen met afstand tot de arbeidsmarkt. Deelnemers van jong tot oud werken en leren samen. Door contact met elkaar en de omgeving waarin wordt gewerkt, worden nieuwe vaardigheden en inzichten ontwikkeld. Deelnemers van Land in Zicht gaan onder deskundige begeleiding aan de slag in Vathorst. De werkzaamheden bestaan uit het onderhoud van groen, houtbewerking en/of groente- en fruitteelt. Kijk voor meer informatie op www.landinzicht.net.

Het benefietdiner was ook dit jaar geen succes zonder de mensen van DiMS, Wijnvoorthuis.nl en de DJ’s Ruben en Ceriel van Doorn.