Kids HomeRide groot succes!

Kids Homeride

9 juni 2013
In aanloop naar de HomeRide, die het aankomende weekend (15-16 juni) gefietst wordt, fietsten op zondag 9 juni 74 kinderen de Kids HomeRide. Een fietstocht van Amersfoort naar Utrecht, waar ook een Ronald Mc Donald Huis staat, via Dierenpark Amersfoort en McDonald's Huis ter Heide.
De kinderen fietsten in dertien teams, en hadden vooraf sponsorgeld ingezameld. Bij elkaar hebben zij ongeveer € 3.000 euro opgebracht, geld dat ten goede komt aan de Ronald McDonald Huizen. Het team dat het meeste geld had ingezameld fietste, net als in de grote HomeRide, in de gele trui. Het winnende team "Lisannes Direction", had maar liefst 100 euro per teamlid bijeengebracht.

De Kids HomeRide is een evenement, georganiseerd door Lions Club Amersfoort -Vathorst, in aanloop naar de HomeRide op 15-16 juni (www.homeride.nl).De kinderen die meefietsten zijn de kinderen van de Lionsleden die aankomend weekend meefietsen in de HomeRide. Zij hadden teams samengesteld van vrienden, vriendinnen en klasgenootjes.

Lions Club Vathorst bedankt de bijdragen van Pot Verhuizingen, voor het terugrijden van de fietsen, DierenPark Amersfoort voor de versnaperingen tijdens de tussenstop, McDonald's in Huis ter Heide voor de Happy Meals en Olympos Sportcafé in Utrecht voor de finish.